Jeugd
St. Switbertus heeft een groot aantal jeugdschutters, die op de woensdagavond samen en onder begeleiding trainen in het eigen clubgebouw. Alle jeugdschutters volgen het Beginners Awards programma waarbij de schutter door 7 stappen te doorlopen op een eenvoudige manier vertrouwd raakt met handboogschieten. Bij elke stap hoort een toets moment en bij voldoende resultaat ook een speld en certificaat. Na beëindiging van het gehele programma is de jeugdschutter in staat zelfstandig te trainen en deel te nemen aan wedstrijden en competities. Tijdens de woensdagavond trainingen is er natuurlijk een op de jeugd toegespitst programma, beginnend met een warming-up en een training, waarna een spel of onderling wedstrijdje de jeugdschutters uitdaagt het geleerde in de praktijk te brengen. Voor het laatste nieuws kijk op: Nieuws jeugd Voor [...]

St. Switbertus heeft een groot aantal jeugdschutters, die op de woensdagavond samen en onder begeleiding trainen in het eigen clubgebouw. Alle jeugdschutters volgen het Beginners Awards programma waarbij de schutter door 7 stappen te doorlopen op een eenvoudige manier vertrouwd raakt met handboogschieten. Bij elke stap hoort een toets moment en bij voldoende resultaat ook een speld en certificaat.

Na beëindiging van het gehele programma is de jeugdschutter in staat zelfstandig te trainen en deel te nemen aan wedstrijden en competities.

Tijdens de woensdagavond trainingen is er natuurlijk een op de jeugd toegespitst programma, beginnend met een warming-up en een training, waarna een spel of onderling wedstrijdje de jeugdschutters uitdaagt het geleerde in de praktijk te brengen.

Voor het laatste nieuws kijk op: Nieuws jeugd

Voor de actuele agenda kijk op: Agenda jeugd

 

Copyright © St-Switbertus 2019

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg