Word jij de nieuwe koning?

Word jij de nieuwe koning?
De vogel is gemaakt, alleen de bloemen voor de versiering moeten vrijdagavond, net als op de corsowagens, nog worden aangebracht. Zaterdag wordt het Swite terrein in gereedheid gebracht voor het vogelschieten. Het podium, de afbakening van het terrein, de geweren en koetsen en de vrijwilligers zonder wie het niet lukt, zijn geregeld. Kortom, er is alles aan gedaan om het vogelschieten aanstaande maandag tot een mooi evenement te maken.

Nu bent u, ben jij, zijn jullie aan zet! Vanavond, maandagavond 3 september, is er weer gelegenheid om je in het clubgebouw van St. Switbertus, De Swite in te schrijven als schutter, individueel of als groep. Van 20:00 uur tot 22:00 uur kun je daarvoor terecht. Lukt dat niet? Geen probleem. Maandagmorgen 10 september om 7:00 uur is de volgende gelegenheid bij Pillen, ’t Zwaantje’, voor dat de prijsuitreiking van het corso begint. Is dat te vroeg, kom dan gewoon na de prijsuitreiking van corso naar het Swite terrein om jezelf in te schrijven of om je samen als groep in te schrijven. Ben je jonger tussen 8 en 18 jaar dan is dit zelfs helemaal gratis. (zie ook elders op deze site www.st-switbertus.nl/vogelschieten2.0) Filmpje: http://youtu.be/ME6pRhXdGOg

Vogelschieten 2017

Koningspaar en jeugdkoningin

Net als vorig jaar wordt het weer een gezellig feest. De corsowagens staan opgesteld met de prijsuitslag, er is muziek, eten, drinken en vrienden en bekenden. Voor de twee tientjes inschrijfgeld maak je kans op het koningschap van Lichtenvoorde en ben je een jaar lid van een prachtige vereniging! Dat betekent natuurlijk toegang tot alle faciliteiten en activiteiten van de vereniging, tijdens het corso als VIP op de tribune plaatsnemen en de voordelen van de kortingskaart voor leden. Maar vooral betekent het lid zijn van een groep mensen die voor elkaar klaar staat. Dat was te zien bij de huldiging van jubilarissen tijdens de Patroonsdag, bij de benoeming van ons nieuwe erelid, Gerben Vreeman, tijdens de jaarvergadering: Leden van Schuttersgilde St. Switbertus vormen een hechte groep.

Toeschouwers 2017

Kijken of hij al valt

Dus kom maandagmorgen naar het Swite terrein en schiet mee als volwassene of als jeugdschutter! Voel je daar niets voor, kom dan toch, moedig de schutters aan en applaudisseer voor de nieuwe koning. En of u komt of niet, Schutterij St. Switbertus wenst u allemaal een heel mooi corso en een prachtige kermis.

 

Copyright © St-Switbertus 2019

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg