Vogelschieten

Drumfanfare
De drumfanfare van St. Switbertus kent een brede bezetting. Met een instrumentarium bestaand uit trompetten, baritons, bassen, hoorns, saxofoons, trombones, bugels, dwarsfluiten en slagwerk bouwt de kopergroep aan haar repertoire en niveau. Steeds vaker wordt de samenwerking gezocht met harmonie St. Caecilia. REPETITIES: Maandagavonden : 20.00 – 22.00 uur in “de Swite” in Lichtenvoorde REPERTOIRE Het repertoire varieert van mooie marsen tot populaire stukken en van koralen tot filmmuziek. De muziekcommissie vindt het belangrijk dat het repertoire aansluit bij de soort optredens, de behoefte van de muzikanten en de groeimogelijkheden van de totale groep. OPTREDENS De band is veelzijdig qua optredens. Zo wordt meegewerkt aan straat- en showoptredens, aan serenades en werkt de kopersectie een aantal malen per jaar mee aan een Eucharistieviering. Bovendien worden [...]

De drumfanfare van St. Switbertus kent een brede bezetting. Met een instrumentarium bestaand uit trompetten, baritons, bassen, hoorns, saxofoons, trombones, bugels, dwarsfluiten en slagwerk bouwt de kopergroep aan haar repertoire en niveau. Steeds vaker wordt de samenwerking gezocht met harmonie St. Caecilia.

REPETITIES:

Maandagavonden : 20.00 – 22.00 uur in “de Swite” in Lichtenvoorde

REPERTOIRE

Het repertoire varieert van mooie marsen tot populaire stukken en van koralen tot filmmuziek.

De muziekcommissie vindt het belangrijk dat het repertoire aansluit bij de soort optredens, de behoefte van de muzikanten en de groeimogelijkheden van de totale groep.

OPTREDENS

De band is veelzijdig qua optredens. Zo wordt meegewerkt aan straat- en showoptredens, aan serenades en werkt de kopersectie een aantal malen per jaar mee aan een Eucharistieviering. Bovendien worden diverse concerten verzorgd, zowel in clubhuis “de Swite” als ook extern.
OPLEIDING

Muzikanten kunnen op verschillende manieren in de drumfanfare instromen. Er is een mogelijkheid om muzieklessen te volgen bij muziekschool “Boogiewoogie”, of er kan een interne opleiding worden gevolgd.

De mars- en showvaardigheden worden vanuit het instructieteam gegeven.

Opleiding: via Stichting Muziekonderwijs Oost Gelre (SMOOG). Klik HIER voor informatie over SMOOG

Copyright © St-Switbertus 2022

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg