Majorettes
De majorettes van St. Switbertus zijn al jaren het visitekaartje van de vereniging. Er zijn verschillende groepen, die elk op hun eigen niveau de show stelen.  REPETITIES: Maandagavonden : 18.30 – 19.30 uur in “de Swite” in Lichtenvoorde REPERTOIRE Het repertoire bestaat enerzijds uit basisstraatpatronen en daarnaast uit verschillende showtjes die gemaakt worden voor de verschillende optredens. OPTREDENS De majorettegroepen werken mee aan diverse optochten en serenades. Daarnaast studeren ze ieder jaar showtjes in die ze tijdens het schuttersconcours laten beoordelen. De majorettes voeren hun optredens zowel op livemuziek (o.a. door drumfanfare of malletband) of op mechanische muziek uit. OPLEIDING Majorettes volgen hun opleiding intern. Als ze instromen worden de vaardigheden en bâtonbehandeling (de bewegingen met de stok) getraind door het instructieteam en de gevorderde [...]

De majorettes van St. Switbertus zijn al jaren het visitekaartje van de vereniging. Er zijn verschillende groepen, die elk op hun eigen niveau de show stelen.

 REPETITIES:

Maandagavonden : 18.30 – 19.30 uur in “de Swite” in Lichtenvoorde

REPERTOIRE

Het repertoire bestaat enerzijds uit basisstraatpatronen en daarnaast uit verschillende showtjes die gemaakt worden voor de verschillende optredens.

OPTREDENS

De majorettegroepen werken mee aan diverse optochten en serenades. Daarnaast studeren ze ieder jaar showtjes in die ze tijdens het schuttersconcours laten beoordelen.

De majorettes voeren hun optredens zowel op livemuziek (o.a. door drumfanfare of malletband) of op mechanische muziek uit.

OPLEIDING

Majorettes volgen hun opleiding intern. Als ze instromen worden de vaardigheden en bâtonbehandeling (de bewegingen met de stok) getraind door het instructieteam en de gevorderde leden. Naast deze bewegingen is er aandacht voor lichaamshouding, ritmiek en twirltechnieken.

De marsvaardigheden worden vanuit het algemene instructieteam gegeven.

Opleiding             : op maandagavond vanaf 18.15 uur door……

Copyright © St-Switbertus 2020

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg