APRIL SLAGWERKMAAND!
Als onderdeel van ons overkoepelende thema “MUZIEK, DOEN!” besteden we de komende weken aandacht aan het slagwerk. Onder de titel “Slagwerk in beweging” zullen de komende weken artikelen in de media verschijnen. Omdat de malletband van Switbertus al jaren samenwerkt met die van Concordia Kotten is besloten dit thema breed op te pakken, zodat ook in de regio Winterswijk extra aandacht is voor slagwerk in het algemeen en slagwerk en show in het bijzonder.

Iedereen die de “POWER OF PERCUSSION” zelf wil ervaren is op de maandagavonden welkom in de Swite en op donderdagavonden in gebouw Wilhelmina in Kotten. Instroom van oud-slagwerkers is relatief eenvoudig en wat zou het mooi zijn als beide verenigingen, die volgend jaar 90 dan wel 100 jaar bestaan, met een sterke formatie voor de dag komen!

Dus voor iedereen die het vet lijkt een keer in theater de Storm op te treden of een groot publiek te amuseren staat nu de mogelijkheid open om kennis te maken en direct onderdeel uit te maken van een gezellig en fantiek team!

Voor mensen die nog geen ervaring hebben als slagwerkers bestaan er verschillende routes om op korte termijn de technieken te leren beheersen!

Kortom, maak, hernieuwd, kennis met één van de meest vooruitstrevende percussiebands van de regio!

Copyright © St-Switbertus 2019

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg