int. Vendeltreffen 2019
Het 17e Internationale Vendeltreffen 2019  was in Lichtenvoorde! Programma Een treffen van vendeliers uit allerlei Europese landen. Geen wedstrijd maar een ontmoeting van vendelvrienden om technieken uit te wisselen en belangstelling voor het vendelen te wekken bij het publiek. Op basis hiervan is de afgelopen jaren een zeer afwisselend programma ontstaan voor het Internationale Vendeltreffen, dat altijd in het Pinksterweekend gehouden wordt. Het programma bestaat uit: Zaterdag 8 juni: Van 11.00 – 16.00 uur: Optredens in Lichtenvoorde (Markt en Over de Top festival) en in verschillende buurtplaatsen. Van 20.00 – 22.00 uur: Optredens in de grote tent op het “Over de Top” festival Zondag 9 juni: Zondagmorgen van 10.00 – 11.30 uur: Een swingende Gospel-inspiratiedienst in de grote tent van het ” Over de top [...]

Het 17e Internationale Vendeltreffen 2019  was in Lichtenvoorde!

Programma

Een treffen van vendeliers uit allerlei Europese landen.

Geen wedstrijd maar een ontmoeting van vendelvrienden om technieken uit te wisselen en belangstelling voor het vendelen te wekken bij het publiek.

Op basis hiervan is de afgelopen jaren een zeer afwisselend programma ontstaan voor het Internationale Vendeltreffen, dat altijd in het Pinksterweekend gehouden wordt.

Het programma bestaat uit:

Zaterdag 8 juni:

  • Van 11.00 – 16.00 uur: Optredens in Lichtenvoorde (Markt en Over de Top festival) en in verschillende buurtplaatsen.
  • Van 20.00 – 22.00 uur: Optredens in de grote tent op het “Over de Top” festival

Zondag 9 juni:

  • Zondagmorgen van 10.00 – 11.30 uur: Een swingende Gospel-inspiratiedienst in de grote tent van het ” Over de top festival” .
  • aansluitend een ontvangst op het gemeentehuis.
  • Zondagmiddag van 13.00 – 16.00 uur een feestelijke optocht en vendelspektakel in het Wentholtpark.

Ook zal de rest van de schutterij zich hier presenteren met o.a. muziek en (boog)schieten.

Schuttersgilde St. Switbertus heeft voor 2019 de organisatie op zich genomen omdat dit geweldig past in de viering van het 90-jarig bestaan van de vereniging. Het evenement vindt plaats in en vanuit het clubgebouw ‘De Swite’ en op het omliggende Swite-terrein. We werken daarbij nauw samen met het ‘Over de Top festival’. We zullen met de vendeliers op diverse plekken het publiek opzoeken, maar u kunt ook naar de verschillende optredens toekomen.

Hieronder vindt u de folder over het 17e Internationale Vendeltreffen 2019

swit-vendel2019-flyer-v2-gecomprimeerd

Hier unten finden Sie unsere Prospekt des 17. Internationalen Fahnenschwingertreffen 2019

swit-vendel2019-flyer-duits-v0-gecomprimeerd

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg