De Swite

De Swite
St. Switbertus heeft de beschikking over een eigen verenigingsgebouw. Aan de Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde werd meer dan 25 jaar geleden een oude gymzaal voor een symbolisch bedrag van de gemeente overgenomen. Deze werd door vele vrijwilligers verbouwd tot een gebouw waar alle afdelingen hun onderkomen hebben. Het gebouw bestaat uit een hoog gedeelte, waar trainingen plaatsvinden van onder andere vendeliers, percussiegroep STIXX en de handboogsportvereniging. Bovendien worden hier boogsportdemonstraties en concerten gegeven en is er ruimte voor uitbreiding van extra culturele activiteiten. In het lage deel, aan de straatzijde, vinden muziekrepetities en opleidingen plaats.  Door middel van verplaatsbare wanden kunnen van deze ruimte maximaal 3 lokalen gemaakt worden. (“Suite”= ruimte die onderverdeeld kan worden in verschillende kleinere ruimtes ) Naast deze ruimtes beschikt [...]

St. Switbertus heeft de beschikking over een eigen verenigingsgebouw. Aan de Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde werd meer dan 25 jaar geleden een oude gymzaal voor een symbolisch bedrag van de gemeente overgenomen. Deze werd door vele vrijwilligers verbouwd tot een gebouw waar alle afdelingen hun onderkomen hebben.

Het gebouw bestaat uit een hoog gedeelte, waar trainingen plaatsvinden van onder andere vendeliers, percussiegroep STIXX en de handboogsportvereniging. Bovendien worden hier boogsportdemonstraties en concerten gegeven en is er ruimte voor uitbreiding van extra culturele activiteiten.

In het lage deel, aan de straatzijde, vinden muziekrepetities en opleidingen plaats.  Door middel van verplaatsbare wanden kunnen van deze ruimte maximaal 3 lokalen gemaakt worden. (“Suite”= ruimte die onderverdeeld kan worden in verschillende kleinere ruimtes )

Naast deze ruimtes beschikt St. Switbertus ook over een ontmoetingsruimte waar het prettig nazitten is.
Het buitenterrein, dat naast het gebouw ligt wordt gebruikt door handboogsporters en door de kopgroep die er show- en exercitielessen hebben.

Naast het gebruik door eigen afdelingen is De Swite ook een huis voor onder andere muziekvereniging Lumio, Dokters Swingende Infuustoeters, SMOOG, linedancegroep en Slagmoals. Daarnaast vinden er in De Swite ook vergaderingen plaats en is er een aantal keer per jaar een bijeenkomst van modelspoorbouwers.

Neem voor informatie over het gebruik van de Swite i.v.m. boogsportdemonstraties contact op met het beheer van “de Swite”.

BEHEER
Het beheer van de Swite en de coördinatie voor alle gebruikers is in handen van het beheer:

Naam

Jan Hummelink

Dorus Goossens

Wiljo Freriks

Taken

Algemeen, agenda

Algemeen

Algemeen

Telefoonnummers

0544-375850, 06-50452549

0544-373742

06-12998946

BEREIKBAARHEID
De Swite is bereikbaar onder 0544-374445
Postadres: Hendrik Leemreizestraat 2
7131ZT Lichtenvoorde

TECHNIEKCOMMISSIE
Het beheer van de technische installaties (Geluid/licht/video/verwarming) is in handen van de Techniekcommissie. De commissie is er voor het normale onderhoud en wordt ingezet bij de activiteiten waarbij techniek noodzakelijk is.

Naam

Jos Taken

Björn Cuppers

Jeffrey Baks

Jan Hummelink

Taken

Voorzitter, Algemeen

Algemeen

Algemeen

Beheer Swite

Telefoonnummer

06-13948347

06-23636573

06-28207991

06-50452549

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg