Kopgroep
Percussiegroep STIXX en de vendeliers vormen samen de zogenaamde kopgroep van St. Switbertus. In deze samenstelling presenteert St. Switbertus zich tijdens het Lichtenvoordse corso en tijdens kermismaandag als het koningsschieten op het programma staat. Natuurlijk laat de kopgroep zich op meer plaatsen zien, zoals bij corso’s, carnavalsoptochten en taptoes in binnen- en buitenland. De aansprekende muziek wordt showtechnisch ondersteund door de vliegende vendels van onze vendeliers. De kopgroep is dan ook een graag geziene gast voor de bonte mix van optredens.Het repertoire bevat met name populaire en aansprekende stukken. De leiding van de kopgroep op straat ligt bij de commandant, Martin Rondeel, en de instructeur, Jos Taken. Repetities: Maandag- en of dinsdagavonden van 18.30 – 22.00 uur in “de Swite” of Den Diek.In het buitenseizoen [...]

Percussiegroep STIXX en de vendeliers vormen samen de zogenaamde kopgroep van St. Switbertus. In deze samenstelling presenteert St. Switbertus zich tijdens het Lichtenvoordse corso en tijdens kermismaandag als het koningsschieten op het programma staat. Natuurlijk laat de kopgroep zich op meer plaatsen zien, zoals bij corso’s, carnavalsoptochten en taptoes in binnen- en buitenland.

De aansprekende muziek wordt showtechnisch ondersteund door de vliegende vendels van onze vendeliers. De kopgroep is dan ook een graag geziene gast voor de bonte mix van optredens.
Het repertoire bevat met name populaire en aansprekende stukken.

De leiding van de kopgroep op straat ligt bij de commandant, Martin Rondeel, en de instructeur, Jos Taken.

Repetities: Maandag- en of dinsdagavonden van 18.30 – 22.00 uur in “de Swite” of Den Diek.
In het buitenseizoen kan ook buiten worden gerepeteerd!

Interesse voor één van de afdelingen:

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg