Kopgroep
De onderdelen, malletband, Coulor Guards en vendeliers vormen samen de zogenaamde kopgroep van St. Switbertus. In deze samenstelling presenteert St. Switbertus zich tijdens de Lichtenvoordse kermis als opener van het corso en tijdens kermismaandag als het koningsschieten op het programma staat. Natuurlijk laat de kopgroep zich op meer plaatsen zien, zoals bij corso’s, carnavalsoptochten en taptoes in binnen- en buitenland. De aansprekende muziek wordt showtechnisch ondersteund door soepele bewegingen van de  Colour Guards en vliegende vendels van onze vendeliers. De kopgroep is dan ook een graag geziene gast voor de bonte mix van optredens.Het repertoire bevat met name populaire en aansprekende stukken. De leiding van de kopgroep op straat ligt bij de commandant, Martin Rondeel, en de tambour-maître van St. Switbertus, Jos Taken. Repetities: Maandagavonden [...]

De onderdelen, malletband, Coulor Guards en vendeliers vormen samen de zogenaamde kopgroep van St. Switbertus. In deze samenstelling presenteert St. Switbertus zich tijdens de Lichtenvoordse kermis als opener van het corso en tijdens kermismaandag als het koningsschieten op het programma staat. Natuurlijk laat de kopgroep zich op meer plaatsen zien, zoals bij corso’s, carnavalsoptochten en taptoes in binnen- en buitenland.

De aansprekende muziek wordt showtechnisch ondersteund door soepele bewegingen van de  Colour Guards en vliegende vendels van onze vendeliers. De kopgroep is dan ook een graag geziene gast voor de bonte mix van optredens.
Het repertoire bevat met name populaire en aansprekende stukken.

De leiding van de kopgroep op straat ligt bij de commandant, Martin Rondeel, en de tambour-maître van St. Switbertus, Jos Taken.

Repetities: Maandagavonden van 20.00 – 22.00 uur in “de Swite” of Den Diek.
Malletband, Colour Guards en Vendeliers repeteren in het buitenseizoen (vanaf april) ook gezamenlijk. Hier worden dan vooral de mars- en showvaardigheden geoefend.

Interesse voor één van de afdelingen:

Copyright © St-Switbertus 2023

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg