Reuring in de Swite

Reuring in de Swite
Steeds vaker horen en zien wij dat mensen alleen zijn of dat men graag anderen wil ontmoeten. Sint Switbertus wil die mogelijkheid graag bieden en zet daarom van oktober t/m april op de donderdagavonden de deuren open: iedereen – zowel leden als niet-leden – is van harte welkom voor een praatje, een kaartje leggen, darten, biljarten, sjoelen, scrabbelen enz. enz. Wil je graag biljarten maar weet je niet hoe je het juiste effect moet geven of wil je net iets beter leren darten dan alleen maar pijltjes gooien dan zorgen wij dat er iemand is die jouw daarbij kan helpen. Vind je scrabbelen leuk maar er thuis niemand om mee te spelen dan kan dat mogelijk wel in De Swite op de donderdagavond. De bezoekers [...]

Steeds vaker horen en zien wij dat mensen alleen zijn of dat men graag anderen wil ontmoeten.

Sint Switbertus wil die mogelijkheid graag bieden en zet daarom van oktober t/m april op de donderdagavonden de deuren open: iedereen – zowel leden als niet-leden – is van harte welkom voor een praatje, een kaartje leggen, darten, biljarten, sjoelen, scrabbelen enz. enz.

Wil je graag biljarten maar weet je niet hoe je het juiste effect moet geven of wil je net iets beter leren darten dan alleen maar pijltjes gooien dan zorgen wij dat er iemand is die jouw daarbij kan helpen. Vind je scrabbelen leuk maar er thuis niemand om mee te spelen dan kan dat mogelijk wel in De Swite op de donderdagavond.

De bezoekers bepalen de inhoud van de avond, dus er is altijd iets te doen.

Hebt u zin in een praatje en/of spelletje met een lekker kopje koffie of drankje dan bent U van harte welkom op ” Reuring in de Swite ” , alle donderdagen in april.

De deuren gaan open om 19.30 uur en sluiten om 23.30 uur. Wil je meer weten over ” Reuring in De Swite ” bel dan op de komende donderdagavonden naar De Swite 0544-374445 en vraag naar Frank Adema die je te woord zal staan.

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg