Cultuur in ontwikkeling

Cultuur in ontwikkeling
Naast de bestaande activiteiten is een commissie bezig om te onderzoeken welke activiteiten aan het kleurrijke palet toegevoegd kunnen worden om ook voor de toekomst midden in de Lichtenvoordse gemeenschap te kunnen staan. Hiervoor wordt onder andere samenwerking gezocht met andere gebruikers van het Swite-terrein, maar ook vanuit de vereniging zelf worden nieuwe initiatieven ontwikkeld. Te denken valt bijvoorbeeld aan een eigen biljart- of dart club die door goede trainers begeleid worden. Ook worden combinaties gezocht met andere kunstvormen, zoals dans, toneel of met bands om daar in de Swite een aantal keren per jaar een presentatie mee te geven. Dat zou in de vorm van een open of vrij podium kunnen zijn, maar bijvoorbeeld ook als een geregisseerd programma als zondagmiddagborrel…. CULTUURCOMMISSIE De commissie/denktank [...]

Naast de bestaande activiteiten is een commissie bezig om te onderzoeken welke activiteiten aan het kleurrijke palet toegevoegd kunnen worden om ook voor de toekomst midden in de Lichtenvoordse gemeenschap te kunnen staan.

Hiervoor wordt onder andere samenwerking gezocht met andere gebruikers van het Swite-terrein, maar ook vanuit de vereniging zelf worden nieuwe initiatieven ontwikkeld.

Te denken valt bijvoorbeeld aan een eigen biljart- of dart club die door goede trainers begeleid worden.

Ook worden combinaties gezocht met andere kunstvormen, zoals dans, toneel of met bands om daar in de Swite een aantal keren per jaar een presentatie mee te geven. Dat zou in de vorm van een open of vrij podium kunnen zijn, maar bijvoorbeeld ook als een geregisseerd programma als zondagmiddagborrel….

CULTUURCOMMISSIE

De commissie/denktank wordt op dit moment gevormd door:

Naam

Jos Taken

Jos Krabbenborg

Jan Hummelink

lid denktank/theater/muziek

lid denktank

beheer SwiteCopyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg