Vogelschieten 2.0
Tja, schutterskoning of –koningin worden hoe doe je dat en wat zijn de regels? Op de eerste plaats geeft deelname aan het koningsschieten heel veel plezier en voldoening. Je bent immers de beste schutter van de competitie en uiteraard komt daar ook een beetje geluk bij. Wanneer de vogel aan een zijden draadje hangt is het super spannend om te zien wie het genadeschot lost op de houten kermisvogel. http://youtu.be/ME6pRhXdGOg In gesprekken met oud winnaars komt vooral naar voren dat de beleving van de kermis, samen met de zelfgekozen hofhouding, heel bijzonder is. Na de kermis heeft het koningspaar de mogelijkheid om aan een aantal activiteiten van de vereniging deel te nemen, maar niets is verplicht. Het zijn allemaal unieke momenten van beleving! Het reglement [...]

Tja, schutterskoning of –koningin worden hoe doe je dat en wat zijn de regels?

Op de eerste plaats geeft deelname aan het koningsschieten heel veel plezier en voldoening. Je bent immers de beste schutter van de competitie en uiteraard komt daar ook een beetje geluk bij. Wanneer de vogel aan een zijden draadje hangt is het super spannend om te zien wie het genadeschot lost op de houten kermisvogel.

http://youtu.be/ME6pRhXdGOg

In gesprekken met oud winnaars komt vooral naar voren dat de beleving van de kermis, samen met de zelfgekozen hofhouding, heel bijzonder is. Na de kermis heeft het koningspaar de mogelijkheid om aan een aantal activiteiten van de vereniging deel te nemen, maar niets is verplicht. Het zijn allemaal unieke momenten van beleving!

Het reglement voor het vogelschieten 2.0:

Reglement Vogelschieten volwassenen V2.0

Het reglement voor het JEUGDvogelschieten:

Reglement JEUGDvogelschieten

vogelschieten 2.0.1vogelschieten prijs

 

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg