Jeugd
St. Switbertus heeft een groot aantal jeugdschutters, die op de woensdagavond samen en onder begeleiding van een aantal gediplomeerde trainers, trainen in het eigen clubgebouw. De trainers maken voor de opleiding gebruik van de Basis Schot methode van de Nederlandse Handboogbond. Na beëindiging van het gehele programma is de jeugdschutter in staat zelfstandig te trainen en deel te nemen aan wedstrijden en competities. Tijdens de woensdagavond trainingen is er natuurlijk een op de jeugd toegespitst programma, beginnend met een warming-up en een training, waarna een spel of onderling wedstrijdje de jeugdschutters uitdaagt het geleerde in de praktijk te brengen. Voor een kennismaking of meer informatie stuur een mail naar  handboogsport@st-switbertus.nl Dit kan ook via de contact pagina Contact. Kies dan handboogsport in het keuze veld. De handboogsport [...]

St. Switbertus heeft een groot aantal jeugdschutters, die op de woensdagavond samen en onder begeleiding van een aantal gediplomeerde trainers, trainen in het eigen clubgebouw.
De trainers maken voor de opleiding gebruik van de Basis Schot methode van de Nederlandse Handboogbond.

Na beëindiging van het gehele programma is de jeugdschutter in staat zelfstandig te trainen en deel te nemen aan wedstrijden en competities.

Tijdens de woensdagavond trainingen is er natuurlijk een op de jeugd toegespitst programma, beginnend met een warming-up en een training, waarna een spel of onderling wedstrijdje de jeugdschutters uitdaagt het geleerde in de praktijk te brengen.

Voor een kennismaking of meer informatie stuur een mail naar  handboogsport@st-switbertus.nl
Dit kan ook via de contact pagina Contact. Kies dan handboogsport in het keuze veld.

De handboogsport is ook zijn te vinden op facebook:

https://www.facebook.com/stswitbertuslichtenvoorde/

Voor het laatste nieuws kijk op: Nieuws jeugd

Voor de actuele agenda kijk op: Agenda jeugd

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg