OPEN TEAM COMPETITIE 2019
Handboogsportafdeling St. Switbertus organiseert op de dinsdagen 19 en 26 maart en 2 en 9 april alweer voor de 32e keer de Open Team Competitie handboogschieten.

Hoewel het handboogschieten tijdens deze competitie een belangrijke rol speelt is het zeker ook de bedoeling om het er voor de deelnemers een gezellige avond van te maken. Interesse? Formeer dan een team en geef je op. Een team bestaat uit 4 personen, heren, dames of gemengd (kosten €20,- per team). De deelnemers moeten minimaal 15 jaar zijn en per team mag één deelnemer lid zijn van een handboogsportvereniging. Speciaal voor teams en teamleden die nog niet eerder hebben meegedaan is er op dinsdag 12 maart een oefenavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Tijdens de competitie schiet elk team op twee van genoemde dinsdagavonden, per avond 15 pijlen per persoon (natuurlijk voorafgegaan door 3 proefpijlen). Er wordt geschoten op een afstand van ongeveer 8 meter.
De beste 12 teams zich kwalificeren voor de finale op vrijdag 19 april. Na afloop van deze finale zullen we weten of het team Vreewin de St. Switbertusbokaal succesvol hebben kunnen verdedigen. Naast de beste teams zullen op 19 april ook diverse team en persoonlijke prijzen worden uitgereikt aan de beste schutters.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden of een inschrijfformulier invullen en opsturen naar gerben.vreeman@st-switbertus.nl

Volledige uitnodiging: OTC UITNODIGING 2019
Inschrijfformulier:        OTC Inschrijfformulier 2019

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg