OPEN TEAM COMPETITIE 2022
Handboogsportafdeling St. Switbertus organiseert vanaf vrijdag 18 maart vijf vrijdagen lang de Open Team Competitie handboogschieten. Deze wordt voor alweer voor de 34e keer georganiseerd. Helaas is de 33e  keer door de bekende redenen in 2020 gestopt.

Gelukkig zijn er versoepelingen aangekondigd waardoor we denken de competitie op een goede manier te kunnen organiseren.

Hoewel het handboogschieten tijdens deze competitie een belangrijke rol speelt is het zeker ook de bedoeling om het er voor de deelnemers een gezellige avond van te maken. Interesse? Formeer dan een team met je collega’s, straat, familie, (buurt) vereniging, sport- of vriendenclub of wat voor groep dan ook en geef je op. Een team bestaat uit 4 personen, heren, dames of gemengd (kosten €20,- per team). De deelnemers moeten minimaal 15 jaar zijn en per team mag één deelnemer lid zijn van een handboogsportvereniging. Speciaal voor teams en teamleden die nog niet eerder hebben meegedaan is er op vrijdag 11 maart een oefenavond van 19.00 tot 23.00 uur.

Tijdens de competitie schiet elk team op twee vrijdagavonden, per avond 15 pijlen per persoon (natuurlijk voorafgegaan door 3 proefpijlen). Er wordt geschoten op een afstand van ongeveer 8 meter.
De beste 12 teams zich kwalificeren voor de finale op vrijdag 15 april. Na afloop van deze finale zullen we weten of het team Tapperij van Ooyen C de St. Switbertusbokaal succesvol heeft kunnen verdedigen. Naast de beste teams zullen op 15 april ook diverse team en persoonlijke prijzen worden uitgereikt aan de beste schutters.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden of een inschrijfformulier invullen en opsturen naar handboogsport@st-switbertus.nl

Meer informatie op:  Open Team Competitie Pagina

Volledige uitnodiging: OTC UITNODIGING 2022
Inschrijfformulier:        OTC Inschrijfformulier 2022

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg