Patroonsdag van Schuttersgilde St. Switbertus belooft een dag vol betekenis en verbinding te worden
Op zondag 9 juni staat de Bonifatiuskerk in Lichtenvoorde in het teken van een bijzondere viering: de Patroonsdag van Schuttersgilde St. Switbertus. Met het thema vernieuwing en verbinding belooft het een dag te worden vol betekenis en gezelligheid voor alle betrokkenen.

De festiviteiten vangen aan om 11 uur met een inspirerende viering, waarin vernieuwing en verbinding centraal staan. De vendeliers van St. Switbertus, vergezeld door Lumio, zullen deze viering verrijken met een indrukwekkende vendelhulde en muzikale bijdrage, waardoor de kerk zal bruisen van traditie en harmonie.

Na de viering is er een gezamenlijke broodmaaltijd in clubgebouw De Swite, gevolgd door de huldiging van de jubilarissen. Elk jaar verwelkomt het gilde talloze trouwe leden die al 25, 40, 50, of zelfs 60 of 70 jaar lid zijn. Een eerbetoon aan hun toewijding en loyaliteit aan onze vereniging.

Het officiële programma wordt afgesloten met een gezellige activiteit, georganiseerd door de oud-koningsgroep. Een middag vol vermaak en samenzijn staat op het programma, waarbij de catering zal zorgen voor lekkernijen en drankjes om van te genieten. Voor de catering wordt wel een bijdrage gevraagd.

Of je nu een steunend lid, (oud) koning(in), kermisschutter, actief lid of op een andere manier verbonden bent met onze vereniging, we nodigen je van harte uit om samen met ons deze bijzondere dag te vieren en de jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Dit wordt een dag om te herinneren en te vieren – mis het niet! Volg ons voor updates en details op onze website en op onze sociale mediakanalen.

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg