PerGó! brengt booster!




Het jaar 2021 hebben we alweer gehad, 2022 is geruisloos van gestart, het verenigingsleven ligt nog steeds plat maar ideeën zijn er zat! Daarom tijd voor een creatieve boostercampagne!

PerGó! wil dit nieuwe jaar weer shinen en muziek en show delen met een groot publiek. Omdat wij verbinding maken belangrijk vinden, omdat actief musiceren de hersenen traint, omdat samen publiek vermaken jezelf ook een positiever maakt, omdat wij kleur willen geven aan de maatschappij!

PerGó! zal de komende maanden van zich laten horen en zien! In straten en op pleinen. Om een auto te laten rijden moet alles onder de motorkap wel werken. Daarom repeteren de leden van PerGó! wanneer het kan en bestaat de brandstof uit muzieknoten, gerangschikt tot een muziekpartij per stem. En elke stem telt! Met een instrumentarium van marimba’s, xylofoons, marching bells, bassdrum, bekkens, snaredrum, bongo’s, timbales, quad en diverse effectinstrumenten kunnen muziekpartijen een klinkend stuk muziek worden. Zacht, hard, langzaam, sneller, snelst…. De variatie is onbeperkt!

Maar zo’n muzikale eenheid kan meer, als iedereen letterlijk in beweging komt. Dan wordt muziek versterkt, mooier gemaakt, verder tot uitdrukking gebracht!

Daarom willen we boosteren door iedereen een kunstzinnige en muzikale injectie te geven.  Maar ook onze mix in het vaccin moet elke keer verbeterd worden en van nieuwe ingrediënten worden voorzien!  Daarom willen wij iedereen die in het verleden wel eens muziek heeft gemaakt, of die dit wel eens heeft overwogen, oproepen zich te melden zodat wij in contact kunnen komen en wellicht kunnen helpen een nieuwe verbindende muzikale hobby te starten!

We zijn laagdrempelig en hebben verschillende opties om al dit jaar goede muzikale resultaten te bereiken!

Bent u, ben jij de nieuwe toevoeging aan ons kleurrijke muzikale palet? Neem contact op en wij helpen verder!

Tot gauw!

Jos Taken

Namens instructieteam PerGó!

Malletshowband van Oost Gelre en Winterswijk!

 

Copyright © St-Switbertus 2024

Gerealiseerd door Wessel Slot & Arian Bloemberg